Jangan tengok aje....tolong ler klik.....tq

i follow

Khamis, 20 Oktober 2011

Happy Birthday Baby...ARISA SOFEA

Selamat pagi dan salam ceria.....
Nampaknya dah terlalu lama tak update blog nie....sebab tak tau nak tulis apa dan tak de benda yang boleh dikongsi sama......tersangatlah bersawangnya rumah ku ini....kui..kui....
Tapi hari ini hari yang amat istimewa buat my princess "Arisa Sofea" ....kenapa istimewa....???? kerana hari ini adalah ulangtahun kelahirannya yang ke 2...dah besar anak ibu nie yer.....
semakin aktif dan ligat.....

Di sini ibu, ayah, abang & kakak nak ucapkan " Selamat Hari Lahir buat adik....semoga panjang umur, murah rezeki, sentiasa dilindungi Allah dan mendapat keberkatan dunia dan akhirat...kami semua sangat sayangkan adik.....LOVE  U SO MUCH Baby....."

Terasa begitu cepat masa berlalu....adik dah semankin besar sekarang.....heeeheee....macam baru semalam jer ibu lahirkan adik yang putih gebu.....yang manja sangat sampaikan ibu terpaksa berulang balik ke rumah waktu rehat untuk menyusukan adik...sebab adik tak suka dan tak akan minum susu formula bila umi bagi...adik sanggup kelaparan tunggu ibu balik kerja.....cian adik....tapi lama kelamaam mungkin adik kesian kat ibu kan .....adik minum juga susu dalam botol walaupun sikit.....lega hati ibu......banyak kenangan manis selama 2 tahun kami bersama adik.....dan kami doakan adik menjadi anak yang solehah dan berbakti kepada ibu bapa , bangsa dan negara......SAYANG Adik Arisa......

Malam nie kita celeberate yer adik...

Untuk kenangan di hari lahir adik nie ..ibu letak gambar adik yer.....


 

1 Hari

1 Tahun




2 Tahun

Ibu & ayah sayang adik.....

Abang & kakak sayang adik.....


Tiada ulasan:

Tabungan

heart

MY FAMILY

Dunia Blog Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
"Ambillah waktu untuk berfikir, itu adalah sumber kekuatan. Ambillah waktu untuk bermain, itu adalah rahsia dari masa muda yang abadi. Ambillah waktu untuk berdoa, itu adalah sumber ketenangan. Ambillah waktu untuk belajar, itu adalah sumber kebijaksanaan. Ambillah waktu untuk mencintai dan dicintai, itu adalah hak istimewa yang diberikan Tuhan. Ambillah waktu untuk bersahabat, itu adalah jalan menuju kebahagiaan. Ambillah waktu untuk tertawa, itu adalah musik yang menggetarkan hati. Ambillah waktu untuk memberi, itu adalah membuat hidup terasa bererti. Ambillah waktu untuk bekerja, itu adalah nilai keberhasilan. Ambillah waktu untuk beramal, itu adalah kunci menuju syurga."