Jangan tengok aje....tolong ler klik.....tq

i follow

Isnin, 22 Oktober 2012

TAEKWANDO


Hero-hero kecilku......hehehe.....akhirnya tercapai impian si ayah nak menghantar anak-anak ke kelas taekwando.....anak-anak pulak suka sesangat.........dah 4 kali ke latihan taekwando mereka semakin seronok....setiap kali akan bertanya ...ibu, esok hari apa....???  ibu , kelas taekwando bila???
Sampai naik jenuhlah ibu nak menjawabnya.....x menyabo-nyabo nak pegi.....layan jelah gambar-gambar kat bawah nie......sebab ibu pun tak au nak tulis apa dah.....
Tapi yang penting tujuan ibu dan ayah menghantar mereka belajar taekwando bukanlah untuk menjadi hero tetapi sebagai pertahanan diri buat anak-anak tersayang................




Anas...menyengih je keje dia......


Anis : ada gaya anak ibu yang sorang nie......


Apalah yang dipesan oleh si ayah tu yerk....


Haus sangatlah tu............


Arisa pun penat gak yer....hehhe.....

p/s : seronok tengok anak-anak membesar depan mata.....

2 ulasan:

adianiez AIDA berkata...

Anak2 aida pernah ke tkwndo class masa umur diorang 4-5 tahun. Instructor dtg ke tadika. But aida da stop kan. Terlalu awal, diorang x brape minat. If ada kat skola later, aida akan masuk kan. Yes, utk pertahanan diri sendiri :-) penting!

juliaakmal berkata...

betul tu....kan sekolah pun sekarang nie bnyk kes buli ni kan....kes2 lain pun bnyk gak....sekurang2nya dorg adalah asas pertahanan diri.......

Tabungan

heart

MY FAMILY

Dunia Blog Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
"Ambillah waktu untuk berfikir, itu adalah sumber kekuatan. Ambillah waktu untuk bermain, itu adalah rahsia dari masa muda yang abadi. Ambillah waktu untuk berdoa, itu adalah sumber ketenangan. Ambillah waktu untuk belajar, itu adalah sumber kebijaksanaan. Ambillah waktu untuk mencintai dan dicintai, itu adalah hak istimewa yang diberikan Tuhan. Ambillah waktu untuk bersahabat, itu adalah jalan menuju kebahagiaan. Ambillah waktu untuk tertawa, itu adalah musik yang menggetarkan hati. Ambillah waktu untuk memberi, itu adalah membuat hidup terasa bererti. Ambillah waktu untuk bekerja, itu adalah nilai keberhasilan. Ambillah waktu untuk beramal, itu adalah kunci menuju syurga."