Jangan tengok aje....tolong ler klik.....tq

i follow

Jumaat, 6 Disember 2013

Shopping hujung jari

Zaman kian mencabar dunia semakin uzur.....kos sara hidup semakin tinggi.....hidup memerlukan kos.......huhuhu....
Apapun bersyukur dengan apa yang ada....alhamdulillah..............

Mmmmmm.....sebenarnya nak cite mengenai shopping tesco online jer......merepek pulak ntah apa2.....hahahahaha.........nak share tentang kemudahan tesco bagi ni........dah bole oder online dan barang akan dihantar ke depan pintu rumah......harga pun x la mahal....berbaloi kalau surirumah nak menyopping tapi xde kesempatan kan........sekarang ni perkhidmatan dah meluas ke Johor...alhamdulillah ......ambil kesempatan daftar online......free je kan.....







posted from Bloggeroid

Tiada ulasan:

Tabungan

heart

MY FAMILY

Dunia Blog Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
"Ambillah waktu untuk berfikir, itu adalah sumber kekuatan. Ambillah waktu untuk bermain, itu adalah rahsia dari masa muda yang abadi. Ambillah waktu untuk berdoa, itu adalah sumber ketenangan. Ambillah waktu untuk belajar, itu adalah sumber kebijaksanaan. Ambillah waktu untuk mencintai dan dicintai, itu adalah hak istimewa yang diberikan Tuhan. Ambillah waktu untuk bersahabat, itu adalah jalan menuju kebahagiaan. Ambillah waktu untuk tertawa, itu adalah musik yang menggetarkan hati. Ambillah waktu untuk memberi, itu adalah membuat hidup terasa bererti. Ambillah waktu untuk bekerja, itu adalah nilai keberhasilan. Ambillah waktu untuk beramal, itu adalah kunci menuju syurga."