Jangan tengok aje....tolong ler klik.....tq

i follow

Selasa, 22 Februari 2011

Kembali...

Salam...salam...salam......

lama sungguh rasanya tak buat n3 kat blog kesayanganku ini......sebenarnya banyak yang nak dikongsi tapi kekangan masa yang menyebabkan semua n3 tergendala.......nie pun just nak update sikit2 jer.....nak cite sikit.....yerlah sebenarnya bulan februari nie banyak aktiviti.....aktiviti hari keluarga di Melaka....rombongan pertunangan adik ke Kedah.....macam2 lagi......ada masa nanti memang teruja nak kongsi kat blog nie.....hehehee.....tapi ada yang sudi singgah ke di blog ku ini...hahhaha.....xperla...xder yg singgah pun tak per...sekurang2nya semua catatan kat sini boleh dibaca oleh anak-anak bila dorang dah pandai nak berblog2 nie kan.......harta berjuta xder nak diserahkan pada anak2.....blog nielah nanti akan ku wariskan buat anak2 bila aku tiada nanti.......


k la.......jumpa lagi nanti............

Tiada ulasan:

Tabungan

heart

MY FAMILY

Dunia Blog Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
"Ambillah waktu untuk berfikir, itu adalah sumber kekuatan. Ambillah waktu untuk bermain, itu adalah rahsia dari masa muda yang abadi. Ambillah waktu untuk berdoa, itu adalah sumber ketenangan. Ambillah waktu untuk belajar, itu adalah sumber kebijaksanaan. Ambillah waktu untuk mencintai dan dicintai, itu adalah hak istimewa yang diberikan Tuhan. Ambillah waktu untuk bersahabat, itu adalah jalan menuju kebahagiaan. Ambillah waktu untuk tertawa, itu adalah musik yang menggetarkan hati. Ambillah waktu untuk memberi, itu adalah membuat hidup terasa bererti. Ambillah waktu untuk bekerja, itu adalah nilai keberhasilan. Ambillah waktu untuk beramal, itu adalah kunci menuju syurga."