Jangan tengok aje....tolong ler klik.....tq

i follow

Selasa, 22 Februari 2011

LeTiH

LETIH...sangat2.....sejak anak2 dah bersekolah nie..ya Allah terasa sangat x larat jasad nie nak berkejar kesana sini.....mana dengan tugas di pejabat, kerja2 rumah, baby aisya...kena pulak jadi driver anak balik sekolah...huhuhu.......x perla ini semua demi anak2 tercinta.......beban kurang sikit sebab anis balik sekolah kami dah naikkan dia van sekolah.....kalau x nnti berkejar aku berapa kali nak kuar masuk opis....kalau opis tu aku yg punya x per gak.....heheheh.......

Rutin harian

6.45 pagi : Anas & Anis pegi sekolah ( ayah yg hantar )
11.30 : Anis balik sekolah ( naik van )
1.00   : Anas balik sekolah kebangsaan ( ibu jemput )
1.45   : Anas pegi sekolah agama ( ibu hantar )
3.30   : Anas balik sekolah agama ( ibu jemput )

Padat betul jadual seorang ibu....tu belum yang tugas2 di pejabat dan di rumah....huhuhu.....sesiapa yang jadi ibu bekerja ni taulah.........





Sambil tunggu anak sempat pose......hehehhee.......

2 ulasan:

AziE berkata...

Ok jugak boleh hantar n jemput. My opis peraturannya sungguh ketat. Memang takde la nak buat aktiviti seperti itu.

juliaakmal berkata...

itu pun dah dok depan boss mintak izin .....sib baik dapat bos yang memahami....lgpun kuar tu sbb amik anak bkn sbb lain...

Tabungan

heart

MY FAMILY

Dunia Blog Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
"Ambillah waktu untuk berfikir, itu adalah sumber kekuatan. Ambillah waktu untuk bermain, itu adalah rahsia dari masa muda yang abadi. Ambillah waktu untuk berdoa, itu adalah sumber ketenangan. Ambillah waktu untuk belajar, itu adalah sumber kebijaksanaan. Ambillah waktu untuk mencintai dan dicintai, itu adalah hak istimewa yang diberikan Tuhan. Ambillah waktu untuk bersahabat, itu adalah jalan menuju kebahagiaan. Ambillah waktu untuk tertawa, itu adalah musik yang menggetarkan hati. Ambillah waktu untuk memberi, itu adalah membuat hidup terasa bererti. Ambillah waktu untuk bekerja, itu adalah nilai keberhasilan. Ambillah waktu untuk beramal, itu adalah kunci menuju syurga."