| ||
BAHAN-BAHAN : 1 batang lobak merah Air untuk merebus Air untuk megisar CARA MEMASAK 1. Ambil sebatang lobak merah bersaiz kecil, buangkan kulit dan cuci bersih. 2. Potong lobak menjadi bentuk dadu dan rebus sehingga empuk. 3. Setelah empuk, kisar lobak merah tersebut sehingga halus. 4. Jika perlu, anda bolehlah menambah sedikit air masak semasa mengisar. Sumber : Google |
Rabu, 23 Februari 2011
Puri Lobak Merah
Langgan:
Catat Ulasan (Atom)
"Ambillah waktu untuk berfikir, itu adalah sumber kekuatan. Ambillah waktu untuk bermain, itu adalah rahsia dari masa muda yang abadi. Ambillah waktu untuk berdoa, itu adalah sumber ketenangan. Ambillah waktu untuk belajar, itu adalah sumber kebijaksanaan. Ambillah waktu untuk mencintai dan dicintai, itu adalah hak istimewa yang diberikan Tuhan. Ambillah waktu untuk bersahabat, itu adalah jalan menuju kebahagiaan. Ambillah waktu untuk tertawa, itu adalah musik yang menggetarkan hati. Ambillah waktu untuk memberi, itu adalah membuat hidup terasa bererti. Ambillah waktu untuk bekerja, itu adalah nilai keberhasilan. Ambillah waktu untuk beramal, itu adalah kunci menuju syurga."
Tiada ulasan:
Catat Ulasan