Jangan tengok aje....tolong ler klik.....tq

i follow

Khamis, 17 Mac 2011

Cuti Raya Cina 2011 + Hari Keluarga ( part 1 )

 Rasanya lama sangat dah tak update blog aku nih.....yerla walaupun bukannya ramai yg nak tau pasal blog aku nie tapi aku anggap jerla ramai yang  baca...kahkahakah.......so yang penting ia adalah catatan peribadi aku dan boleh juga dianggap sebagai dairi aku.......

Apa agaknya yang aku nak tulis yerk....ohyer..."CNY" ( Cuti Raya Cina).....

Tempat : Klebang Beach Resort Melaka
Tarikh  : 3 hingga 5 Februari 2011
Trip     : Hari Keluarga SPI, JPNJ


3.2.2011 ( Sabtu )

Bertolak ke Melaka pada pukul 9.00 pagi menaiki bas persiaran yang di sewa khas. Fuhh...pegi 2 bas...tu yang lapang jer bas.....best sungguh...anak2 pun teruja sebab tak penah lagi naik bas.....kesian.....tengok jer gambar2 nie...







excited kan ....................

Sampai Melaka tengahari , makan free kat Botanical Garden, Kerajaan Negeri Melaka sponsor lunch.....ok lah nice......Tq......masa kat sini x sempat nak amik gambo sebab dah lapo...hehhehe....

Lepas lunch kita org gie Zoo Melaka......sebab cuaca panas dan perut pun dah full so , ktaorg amik keputusan pusing2 zoo naik train......lgpun malas aku nak berjalan....huhuhu..........layan gambar2 nie.....






amacam best kan.............

Antara penghuni zoo yang sempat di snap ..................









Tengok la tu e. ayah....hishhhhhhhhhh......boleh dia nak salam dgn en. org utan....eeeeeeeeeeeeeee...




 Melekat anis dengan akak-akak b2 nie.......( Saida n Zila ..my opismate.....)




nie jerlah setakat hari pertama di Melaka...........kita jumpa di  ....part 2 

Tiada ulasan:

Tabungan

heart

MY FAMILY

Dunia Blog Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
"Ambillah waktu untuk berfikir, itu adalah sumber kekuatan. Ambillah waktu untuk bermain, itu adalah rahsia dari masa muda yang abadi. Ambillah waktu untuk berdoa, itu adalah sumber ketenangan. Ambillah waktu untuk belajar, itu adalah sumber kebijaksanaan. Ambillah waktu untuk mencintai dan dicintai, itu adalah hak istimewa yang diberikan Tuhan. Ambillah waktu untuk bersahabat, itu adalah jalan menuju kebahagiaan. Ambillah waktu untuk tertawa, itu adalah musik yang menggetarkan hati. Ambillah waktu untuk memberi, itu adalah membuat hidup terasa bererti. Ambillah waktu untuk bekerja, itu adalah nilai keberhasilan. Ambillah waktu untuk beramal, itu adalah kunci menuju syurga."