Jangan tengok aje....tolong ler klik.....tq

i follow

Khamis, 17 Mac 2011

Cuti Raya Cina 2011 + Hari Keluarga ( part 3 )

Hari terakhir ( 5.2.2011 )

Pagi2 lagi kitaorg dah gie breakfast dan mengemas2.........sebab hari nie kita org nak balik dah..........so dalam kul 9.30 kita org dah bertolak naik bas dan dalam perjalanan balik nie kita org singgah di Bandar Hilir dan Ayer Keroh.............




 hishh..anak dara 2 orang nie............



 Pegi bergambar jer kat menara tamingsari tapi tak naik pun ...x kuasa nak beratur panjang....pengabisnye aku skeluarga dan anak dara b2 tu gie minum dan shopping2 .............hahaaha....


Nie nak citer sikit pasal arisa nie.....yeyerla ibu belikan dia tpo comel jer warna pink.....cute jer bila dia pakai...alih2 dah takde kat kepala dia ntah bila dia ca,pak pun aku tak tau...........sedih tul......x sempat nak amik gambo topi comel tu dah hilang......................huhuhu......hye dia mmg tak suka ada benda atas kepala dia nie........
Tu jerla cerita CNY aku n family.....
Sampai JB dalam kul 4.00 petang.

TAMAT.............

Tiada ulasan:

Tabungan

heart

MY FAMILY

Dunia Blog Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
"Ambillah waktu untuk berfikir, itu adalah sumber kekuatan. Ambillah waktu untuk bermain, itu adalah rahsia dari masa muda yang abadi. Ambillah waktu untuk berdoa, itu adalah sumber ketenangan. Ambillah waktu untuk belajar, itu adalah sumber kebijaksanaan. Ambillah waktu untuk mencintai dan dicintai, itu adalah hak istimewa yang diberikan Tuhan. Ambillah waktu untuk bersahabat, itu adalah jalan menuju kebahagiaan. Ambillah waktu untuk tertawa, itu adalah musik yang menggetarkan hati. Ambillah waktu untuk memberi, itu adalah membuat hidup terasa bererti. Ambillah waktu untuk bekerja, itu adalah nilai keberhasilan. Ambillah waktu untuk beramal, itu adalah kunci menuju syurga."