Jangan tengok aje....tolong ler klik.....tq

i follow

Sabtu, 21 Mei 2011

Kembali berblog....

Hai....hai...dan salam 1Malaysia......
Nampaknya dah bersawang blog aku nihhh....lama sangat tak update....banyak sangat koje kat umah nie....sampai aku pun x de masa nak ngadap lappy.....uwa...uwaaaa.......kat opis plak keje sedang menimbun...x banyak mana pun tapi bab nk update HRMIS cuti semua pegawai dan staff buat aku pening kepala...benda simple tapi tersangatlah remeh....apa2 pun aku kena siapkan sebelum akhir bulan nie...start Jun jer segala cuti adalah online...............belum lagi nak memikirkan SISTEM AUTOMASI PEJABAT lagi....23 Mei 2011 terpaksa pulak pegi kursus berkaitan sistem tuh.........tu semua dah masuk dalam SKT aku tu.......Tapi okla tu kan dah namanya pun kerja ...lagi banyak lagi aku  suka..( ayat memujuk......)...lgpun tahun nie aku dapat ANJAKAN GAJI...( PTK 4 )......alhamdulillah.......oh ye lg satu aku dapat A**......rezeki anak2......terima kasihlah kepada semua yer.......semoga aku menjadi pekerja yang lebih cemerlang............


sambung lagi nanti.......................

Tiada ulasan:

Tabungan

heart

MY FAMILY

Dunia Blog Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
"Ambillah waktu untuk berfikir, itu adalah sumber kekuatan. Ambillah waktu untuk bermain, itu adalah rahsia dari masa muda yang abadi. Ambillah waktu untuk berdoa, itu adalah sumber ketenangan. Ambillah waktu untuk belajar, itu adalah sumber kebijaksanaan. Ambillah waktu untuk mencintai dan dicintai, itu adalah hak istimewa yang diberikan Tuhan. Ambillah waktu untuk bersahabat, itu adalah jalan menuju kebahagiaan. Ambillah waktu untuk tertawa, itu adalah musik yang menggetarkan hati. Ambillah waktu untuk memberi, itu adalah membuat hidup terasa bererti. Ambillah waktu untuk bekerja, itu adalah nilai keberhasilan. Ambillah waktu untuk beramal, itu adalah kunci menuju syurga."