Jangan tengok aje....tolong ler klik.....tq

i follow

Isnin, 25 Julai 2011

Puteri Dr Sheikh Muzaffar Shukor & Dr Harlina
Nama : Sophea Isabella

Anak kepada : Dr Sheikh Muzaffar Shukor & Dr Harlina

Tarikh Lahir : 21 Julai 2011

Berat lahir : 3.6 kg

Kaedah kelahiran : Dalam air

Wow.....kaedah yang jarang orang Malaysia gunakan ....boleh cuba tu  heheheee.....

Sumber : ambooyat.blogspot

3 ulasan:

Elly & Emmy berkata...

comel bb diorg.. muka ikut mama dier..beranak dalam air..mesti kos lebih tinggi kann..selalunya omputeh yg suka beranak cara ni..

juliaakmal berkata...

dia kan doktor...mesti tau apa faedahnya kan..salah satunya utk mengurangkan kesakitan ketika hendak melahirkan...rasanya mahal kos dia nie...tapi x per diaorg kan banyak duit...apa pun boleh buat...lainlah macam kita nie...heheheheh

SweetLikeWhat berkata...

comelnye anak die..

Tabungan

heart

MY FAMILY

Dunia Blog Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
"Ambillah waktu untuk berfikir, itu adalah sumber kekuatan. Ambillah waktu untuk bermain, itu adalah rahsia dari masa muda yang abadi. Ambillah waktu untuk berdoa, itu adalah sumber ketenangan. Ambillah waktu untuk belajar, itu adalah sumber kebijaksanaan. Ambillah waktu untuk mencintai dan dicintai, itu adalah hak istimewa yang diberikan Tuhan. Ambillah waktu untuk bersahabat, itu adalah jalan menuju kebahagiaan. Ambillah waktu untuk tertawa, itu adalah musik yang menggetarkan hati. Ambillah waktu untuk memberi, itu adalah membuat hidup terasa bererti. Ambillah waktu untuk bekerja, itu adalah nilai keberhasilan. Ambillah waktu untuk beramal, itu adalah kunci menuju syurga."