Jangan tengok aje....tolong ler klik.....tq

i follow

Rabu, 10 Ogos 2011

HAPPY BIRTHDAY SAYANG

Sepatutnya nie N3 semalam ( 09 Ogos 2011 ) sebab semalamlah besday hubby..tapi line tidak mengizinkan terlalu lembab....kat opis sama kat umah pun sama....oohhhhhhhh......tapi xperlah janji aku dapat update hari nie....syukur alhamdulillah.....


Pertama sekali ibu nak ucapkan "SELAMAT HARI LAHIR BUAT INSAN TERSAYANG LAGI TERCINTA" Siapa lagi kalau bukan suamiku ........semoga panjang umur, dilimpahi rezeki yang diberkati, bertambah kasih sayang kita, semoga bahagia bersama keluarga kita....dijauhi daripada bala bencana..

Hotel Thistle, JBI LOVE U SO MUCH SAYANG.....


2 ulasan:

aimaniman berkata...

ala la laaa...syahdunya kalau dengar..'buat insan yang tercinta, suamiku...'

juliaakmal berkata...

mestilah dear...sapa lagi kan...

Tabungan

heart

MY FAMILY

Dunia Blog Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
"Ambillah waktu untuk berfikir, itu adalah sumber kekuatan. Ambillah waktu untuk bermain, itu adalah rahsia dari masa muda yang abadi. Ambillah waktu untuk berdoa, itu adalah sumber ketenangan. Ambillah waktu untuk belajar, itu adalah sumber kebijaksanaan. Ambillah waktu untuk mencintai dan dicintai, itu adalah hak istimewa yang diberikan Tuhan. Ambillah waktu untuk bersahabat, itu adalah jalan menuju kebahagiaan. Ambillah waktu untuk tertawa, itu adalah musik yang menggetarkan hati. Ambillah waktu untuk memberi, itu adalah membuat hidup terasa bererti. Ambillah waktu untuk bekerja, itu adalah nilai keberhasilan. Ambillah waktu untuk beramal, itu adalah kunci menuju syurga."