Jangan tengok aje....tolong ler klik.....tq

i follow

Ahad, 28 November 2010

HaRi MiNgGu....

Minggu nie x balik kampung.....pagi2 anas mintak aku buatkan jemput2....yang penting x nak sayur x nak ikan bilis...order dari anas aku buat gak walaupun malas yang teramat sangat tapi demi anak tersayang....ku turutkan jua permintaannya.....

Hujan turun lebat gak hari nie.....tersekat plan aku n family nak berjalan2....terpaksalah aku masak tenggahari.....apa menu hari nie yer....teringat daging yang mak mertua aku bagi.....so aku masaklah daging kicap....n tumis dayur tauge bersama carrot .....hujan2 cam nie sedap gak.......hahaha....

Lepas solat asar en.hubby ajak gie Jusco saja nak bawak budak2 gie taman kat sana......tp hampehhhh....parking penuh....terpaksalah tukar plan...last2 en.hubby kata kita gie Tesco jerlah.....apa2 jerlah bang......

Ha...sampai gak kat Tesco ...parking free....banyak tempat kosong....oklah....hehhe....hari nie ktaorg beli sotong ball, telur sepapan, kentang goreng, lasagna dll...penat meround...anak2 pun sibuk ajak gie taman kat bawah tu...oklah..boleh minum2......

Oh ya...minggu depan aku nak ke Singapore....so gie la money changer...RM 100.00 dapat $41.70...bolehla...bukan nak gie shopping pun kat sana......


Nampak apelah si Ai-Sya nie.....

 Tempat kegemaran anak2.....

 Anis....


 Ibu pun nak interprem gak......hehhee...

 Anis merajuk sebab xde sapa nak layan dia pi kat taman......

Merajuk pun hilang sebab dapat lamb chop.......


 Anas menunggu hidangannya....................


 Wah....sedapnyaaaa..............

 Cepatlah Yah..........lapar nie.....

 Tak ketinggalan..Ai-Sya bersama fun friesnya.....sedapppp.....



 Huishhhhh......ayah ngan anak same jer.....bersama iced blanded......hahahhaha....











Tiada ulasan:

Tabungan

heart

MY FAMILY

Dunia Blog Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
"Ambillah waktu untuk berfikir, itu adalah sumber kekuatan. Ambillah waktu untuk bermain, itu adalah rahsia dari masa muda yang abadi. Ambillah waktu untuk berdoa, itu adalah sumber ketenangan. Ambillah waktu untuk belajar, itu adalah sumber kebijaksanaan. Ambillah waktu untuk mencintai dan dicintai, itu adalah hak istimewa yang diberikan Tuhan. Ambillah waktu untuk bersahabat, itu adalah jalan menuju kebahagiaan. Ambillah waktu untuk tertawa, itu adalah musik yang menggetarkan hati. Ambillah waktu untuk memberi, itu adalah membuat hidup terasa bererti. Ambillah waktu untuk bekerja, itu adalah nilai keberhasilan. Ambillah waktu untuk beramal, itu adalah kunci menuju syurga."