Jangan tengok aje....tolong ler klik.....tq

i follow

Rabu, 29 Jun 2011

Tq....Mak Dara

Bukak-bukak blog sekali ada komen dari Mak Dara....heeeeee seronoknya...............terima kasih mak.....x sangka mak yang glamer nie sudi tinggalkan komen.......sayang u mak......


1 Teman setia:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata...
terima kasih kerana sudi join segmen mak ni.. mak suka sgt tgk header bloh ni.. one big happy family... so sweet... =)

1 ulasan:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata...

ishhhh mana ada glamernyer Julia.. mak ni biasa2 aje ngeeeeee... kalau julia sayang... mak lagiiiiiii le sayangggggg!!!!! tp mmg betul.. mak suka tgk gambar2 keluarga bahagia.. mak Doakan semoga sis happy dan berbahagia selalu bersama keluarga tersayang ye... =)

Tabungan

heart

MY FAMILY

Dunia Blog Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
"Ambillah waktu untuk berfikir, itu adalah sumber kekuatan. Ambillah waktu untuk bermain, itu adalah rahsia dari masa muda yang abadi. Ambillah waktu untuk berdoa, itu adalah sumber ketenangan. Ambillah waktu untuk belajar, itu adalah sumber kebijaksanaan. Ambillah waktu untuk mencintai dan dicintai, itu adalah hak istimewa yang diberikan Tuhan. Ambillah waktu untuk bersahabat, itu adalah jalan menuju kebahagiaan. Ambillah waktu untuk tertawa, itu adalah musik yang menggetarkan hati. Ambillah waktu untuk memberi, itu adalah membuat hidup terasa bererti. Ambillah waktu untuk bekerja, itu adalah nilai keberhasilan. Ambillah waktu untuk beramal, itu adalah kunci menuju syurga."