Jangan tengok aje....tolong ler klik.....tq

i follow

Selasa, 28 Februari 2012

Lisa & Yusri 2

Lgi gambar2 perkahwinan Lisa & Yusri.....cute......







p/s: sumber: mr.google


2 ulasan:

adianiez AIDA berkata...

sweet couple :) tak sabo nak tunggu bahagian 2 sabtu nanti. makcik aida dpt jemputan gi wedding diorang ni last sunday. memang best! makcik tempek gambo kat FB dia. marbeles!

nota kaki : today first time saya terjah blog ni. jumpa sewaktu blogwalking jap tadi. da follow, senang nak dtg lagi nanti. sudi la kiranya menjejaki saya ~ AIDA'S HOME SWEET HOME ~

juliaakmal berkata...

tulah saya bahagian 1 pun terlepas...rugi...

Tabungan

heart

MY FAMILY

Dunia Blog Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
"Ambillah waktu untuk berfikir, itu adalah sumber kekuatan. Ambillah waktu untuk bermain, itu adalah rahsia dari masa muda yang abadi. Ambillah waktu untuk berdoa, itu adalah sumber ketenangan. Ambillah waktu untuk belajar, itu adalah sumber kebijaksanaan. Ambillah waktu untuk mencintai dan dicintai, itu adalah hak istimewa yang diberikan Tuhan. Ambillah waktu untuk bersahabat, itu adalah jalan menuju kebahagiaan. Ambillah waktu untuk tertawa, itu adalah musik yang menggetarkan hati. Ambillah waktu untuk memberi, itu adalah membuat hidup terasa bererti. Ambillah waktu untuk bekerja, itu adalah nilai keberhasilan. Ambillah waktu untuk beramal, itu adalah kunci menuju syurga."